Over mij


Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Mike Verhoeven, een 19-jarige enthousiaste en hard werkende Communication and Multimedia student. Op dit moment ben ik bezig met mijn 3e jaar.

Tijdens mijn studie heb ik mij vooral gericht op UI-design en vormgeving. Dit houdt in dat ik het vooral leuk vind om websites en apps te ontwerpen. Daarnaast heb ik mijzelf ook dingen aangeleerd binnen het grafisch vormgeving vakgebied. Ik maak dus ook met plezier een logo, poster, flyer, illustratie of  bijna alles wat ontworpen moet worden.

Wanneer kan ik je helpen?
Zoals ik hier boven al heb vermeld, ben ik een hardwerkende student. Daarnaast ben ik ook nog eens leergierig. Ik ben dus niet bang voor een uitdaging en ik ben zeker bereid om mijn comfort-zone uit te gaan om iets nieuws te leren.

JOUW IDEE TOT LEVEN LATEN KOMEN?

Neem contact op met mij!

Webdesign

Vormgeving

Animeren